Toelichting Tickets

Onder de toelichting kan je de tickets bestellen!

Toelichting tickets

Stel je eigen dag samen met verschillende leuke, lekkere en inspirerende activiteiten! 

Elk ticket geeft toegang tot Trompenburg Tuinen & Arboretum. In Trompenburg zullen kraampjes zijn, muziek en er worden verschillende workshops gegeven. Het hoofdprogramma vindt plaats in voedselbos de Overtuin, ook onderdeel van Trompenburg, op 10 minuten lopen van de hoofdingang. Voor het hoofdprogramma kom je binnen via de hoofdingang van Trompenburg.

We willen jou kennis laten maken met het voedselbosnetwerk van Coöperatie Ondergrond. Daarom zijn er verschillende workshops te volgen op diverse locaties die Coöperatie Ondergrond heeft aangelegd en beheert. Deze locaties zijn maximaal 10 minuten fietsen vanaf Trompenburg. 

 

 

Tickets en tarieven

We hebben verschillende soorten tickets: 

  • Hoofdprogramma, bestaande uit een rondleiding en proeverij door de Overtuin €29,95
  • Hoofdprogramma + 1 workshop €39,95
  • Individuele workshop(s)
    • 1 workshop €17,95
    • 2 workshops €27,95
    • 3 workshops €35,95

Let bij het kopen van tickets goed op de tijdsloten zodat je activiteiten niet overlappen!

Wanneer bij een workshop minimaal 8 deelnemers zijn, kunnen er nieuwe tijdsloten van deze workshop openen.  

 

Toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat de kennis die wij delen voor iedereen toegankelijk is. Kun je door gebrek aan financiële middelen niet deelnemen aan de activiteiten, maar wil je er toch graag bij zijn? Gebruik dan de kortingscode ‘20-procent-korting’. Mocht dit ook niet haalbaar zijn, neem dan met ons contact op door te mailen naar info@voedselbosfestival.nl.

 

Museumkaart of Rotterdampas

Een Museumkaart of Rotterdampas? Dan ontvang je €5,- korting op een ticket. Vul de kortingscode: ‘korting-trompenburg’ in bij het afrekenen. We controleren jouw Museumkaart of Rotterdampas bij de ingang van Trompenburg, dus vergeet deze niet mee te nemen. Als je tickets wilt bestellen voor meerdere mensen tegelijk, maar niet iedereen heeft een kortingspas, is het het handigste om twee verschillende bestellingen te plaatsen. 

 

Locatie 

De activiteiten vinden plaats in en rondom Voedselbos de Overtuin en Trompenburg. Houd rekening met 5-10 minuten fietstijd tussen het hoofdprogramma en de workshops.

 

Ticketshop

Ticketselectie opslaan

Na het selecteren van je tijdsloten in alle tabbladen, scroll je naar beneden en klik je op ‘opslaan’ om deze selectie te bevestigen. Deze knop kan op sommige browsers wat lager zitten dan gebruikelijk!

Optionele tijdsloten

In het hoofdprogramma zijn veel mogelijke tijdsloten opgenomen. Veel van deze tijdsloten staan in de ticketshop nu als optioneel vermeld. Deze tijdsloten worden opengesteld zodra de open tijdsloten vol raken. Hiermee voorkomen we dat de groepen te klein worden, maar hebben we wel de mogelijkheid om veel bezoekers een plekje te bieden. 

The food forest festival is an initiative of

Made possible by: